"Uniek"

Over Electron

De oorsprong van Electron ligt bij de Philips fabrieken Sittard. Vandaar ook de naam Electron, normaliter niet gebruikelijk voor een tennisvereniging. In het oprichtingsjaar 1961, was de vereniging uiteraard alleen aan personeelsleden van Philips voorbehouden. In de loop der jaren en na het verdwijnen van de Philips fabrieken uit Sittard is het een open vereniging geworden waar ontspanning en sportiviteit voorop staan. De grote mate van zelfstandigheid blijkt uit het feit dat we niet gesubsidieerd worden maar bestaan dankzij de contributie en vooral ook de helpende hand van onze leden. 

Hoewel een aantal leden al een behoorlijke leeftijd bereikt hebben zijn ze nog steeds actief op de baan en waarderen de bijbehorende gezelligheid op het terras of in ons paviljoen. Dat geldt ook voor de jongere generaties die er ook zijn want de vereniging zet de laatste jaren sterk in op verjonging. Kortom, je komt allerlei leeftijden en niveaus bij ons tegen. Vanaf 18 jaar ben je welkom. 

Leden die een team willen vormen voor deelname aan een competitie schrijven wij in bij de KNLTB.

Vrij uniek, en wel zo plezierig is dat wij geen inhangsysteem hanteren. Zie het hoofdstuk banen voor meer informatie. 
Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met ons secratiaat op. Maak een afspraak en kom gerust eens kijken. Je krijgt dan terplekke uitleg van een van onze bestuursleden. 
Uiteraard kan je ook een keer gratis komen proef spelen. Je bent van harte welkom!

Weet wat er speelt

Nieuwsbrief Electron